10. kl

Information og undervisningsplan for 10. klassetrin er under udarbejdelse.

Forretningsplan for projekt i uge 12 - Hvordan starter jeg en virksomhed med smykker ?

Da jeg begyndte at lave smykker, det var bare sjovt. Vens forespørgsler om pendler eller øreringe virkelig gjort drømmen begynder at tage form, da det kan ske for mange af jer. Du er begyndt at spekulere over, om man kunne lave smykker for et levende. Tja, svaret er så simpelt som JA. Hver smykker kunstner er startet et sted, og de heldige, der i dag viser deres brikker på smykker magasin dækker startede med lidt eller ingen penge og ingen fingerpeg om, hvor smykker oplevelse ville tage dem.

Realiseringen af ​​smykker er terapeutiske og rentabel, kan du gøre det derhjemme, være din egen chef, arbejde på de timer, hvor du føler dig bedst, og frem for alt er en vidunderlig erhverv, hvor du tilføjer skønhed til folks lifes gennem din juveler. Realiseringen af ​​smykker er sjovt!

Men hvorfor er det, at så mange smykker beslutningstagere, nogle meget talentfulde, falder undervejs og aldrig nå deres fulde potentiale? Hovedsageligt af grunde, der ikke har at gøre på alle med smykker, øreringe, halskæder i sølv, og de mest almindelige fire er mangel på engagement, tøven, mangel på tillid og selvfølgelig, manglende viden om virksomhedsdrift og marketing teknikker.

Det siges, at det tager 21 dage til at forlade eller starte en vane. Skift fra procrastinator til effektiv smykker maker tager mindre, tror jeg, men mange af de ting, der begynder at vise sine fordele i (nær) fremtid skal starte der gøres i dag! Gør en stor beslutning som at forlade dit "rigtige" job virkelig brug for et stærkt engagement for at undgå at ende op til næsen med gæld og spekulerer "Hvad har jeg gjort forkert?" Hvis du virkelig ønsker at succes i denne forretning, her er 10 tips, der vil hjælpe dig begynde at undgå de mest almindelige begynder fejl:

1. Det er din tur, ikke nogens: være meget forsigtig med de råd du følger, og forsøger at holde sig altid inden for dine egne grænser og ønsker. Fokus på at lære virksomheden og holde op med at lytte til hvad folk ville gøre, hvis de var dig. Læs smykker hjemmesider, markedsføring og salg artikler og aldrig holde op med at lære nye ting.

2. Hvis du ikke har et studie, der blev oprettet en. Ja, som små virksomhedsejere, vi må ofre hjem rum for vores virksomhed. Roder spisestuen eller ved hjælp af et lille hjørne vil påvirke direkte ind på din produktivitet og kreativitet. Du har brug for plads, organisation, lys, og en dør du kan lukke, når du beslutter dig for dit arbejde er slut for i dag.

3. Organiser din tid effektivt: arbejde så mange timer om dagen som i et "rigtigt" job ... Ja, sandheden er, at du vil opdage, at du får brug for mere end rigtigt job timer at klare alting! Som i punkt 2, må vi også ofre tid.

4. Oprette en blog / website. Der er mange gratis spind og blogs at vælge imellem. Undgå gentagne beskrivelser og snakke lidt om dig selv i alle indlæg. Tag dig tid til at skrive en god biografi og tage et godt billede af dig selv. Læs andre hjemmesider for eksempler og studere de tekster - som dem der er mere tiltalende for dig, og hvorfor? Fremme dig selv på nogen måde, du finder.

5. Prøv at drømme - ikke undervurdere dig selv og prøv hver skør idé, der kommer til jer tankerne ... alle de største smykker kunstnere i verden var et sted du er nu. De gjorde det, fordi de var modige og stolede på deres egne evner. Det visitkort design eller nye emballage koger i dit hoved fortjener i det mindste en chance. Hvad ville du miste?

6. Vær ikke bange for at bede om favoriserer at relative og venner, når du starter, og altid belønne dem på nogen måde du kan. En fordel for ethvert kvindeligt medlem i din familie vil elske at gøre for at du er iført din smukke smykker på fester og særlige arrangementer, og selvfølgelig uden at skulle købe det! De vil returnere den til dig efter at have vist dine smykker for mange mennesker, selvfølgelig skal du give dem med visitkort!

7. Lær at lave gode billeder af dit arbejde, eller du vil aldrig sælge online. Focuser på din belysningDu kan lave en simpel lightbox og digital kamera og stativ er nødvendige. Lær at bruge den makro-og lysfølsomhed indstillinger af dit kamera og eksperimenter med baggrunde og skærme. Gør som ovenfor: forskning og arbejde!

8. At være en guldsmed er ikke kun om at lave smykker! Du kan have andre indtægter, der kommer fra samme kilde. Undervis klasser eller workshops, sælge tutorials online, kits, bliver en perle sælger ... og hvis du har html viden, du kan endda tilbyde at lave hjemmesider til guldsmede!

9. Vent ikke alt er perfekt til at starte, fordi det aldrig vil være perfekt. Hvis du er bare en nybegynder, skal du ikke overpris dine produkter. Vær ærlig og ydmyg med dit eget arbejde, men gå ikke glip af muligheder for at vise dit arbejde på alle måder, du finder.

10. Vær meget tålmodig. Der er ingen hurtige succeshistorier i smykker at gøre. Du bliver nødt til at bevise du er virkelig engageret i dit arbejde Hvis du ikke starter nu, vil din succes aldrig komme.

God fornøjelse med dit eventyr med smykker.